Termeni si conditii

Exonerare de responsabilitate

1. Folosirea „Alezzi Betoane” 

Companiile din Grupul Alezzi Betoane sunt din punct de vedere legal entități legale separate, de sine stătătoare. Totuși, termenii ” Alezzi Betoane”, „Grup”, „Noi” sau „Nouă” folosiți în acest website vor face referire la Alezzi Betoane în general sau, dacă nu este explicit exprimat în alt mod, acolo unde nu se face identificarea vreunei companii anume din Grupul Alezzi Betoane.

2. Nu se oferă declarații și garanții 

Considerând faptul că Alezzi Betoane a întreprins eforturi considerabile pentru a include informații și link-uri exacte și de ultimă oră, astfel de informații și link-uri din acest website vă sunt oferite ca „așa cum sunt și așa cum sunt disponibile”.
Alezzi Betoane nu face nici un fel de declarații și nu garantează în nici un fel, expres sau implicit, incluzând dar nelimitat la declarația cu privire la faptul că Alezzi Betoane are dreptul să transfere proprietatea asupra informațiilor și că nicio altă persoană nu are vreun drept asupra informațiilor, neîncălcarea vreunei obligații, faptul că informațiile se potrivesc folosirii într-un scop anume, sau în legătură cu disponibilitatea, acuratețea, caracterul complet sau conținutul acestui website.

3. Exonerare de responsabilitate 

Alezzi Betoane exclude orice responsabilitate personală pentru folosirea acestui website sau a oricărei pagini legate de aceasta și nu va fi ținută responsabil în nici un mod, oricare ar fi acesta, pentru orice daună directă, accesorie, specială, indirectă, punitivă sau alte daune decurgând din accesarea de către dumneavoastră, utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest website sau orice alt website legat prin link cu acest website, sau orice alte erori sau omisiuni în conținutul acestuia, incluzând, dar nelimitat la viruși, care vă pot ataca calculatorul, sau orice pierdere de afaceri, profituri, date sau acces. Alezzi Betoane poate schimba această pagină oricând, fără avertizare, dar nu își asumă responsabilitatea de a o actualiza.

Toți utilizatorii sunt de acord ca orice acces sau folosire a acestei pagini și a oricărei pagini legată prin link cu aceasta din acest site și conținutul acesteia se face pe propriul risc.

4. Link-uri față de website-uri sau pagini aparținând unor terțe părți 

Alezzi Betoane nu își exprimă nicio opinie și nu răspunde de conținutul niciunui website al unui terț legat prin link din acest website sau prin care ați obținut acces la acest website. Alezzi Betoane nu face nici o declarație oricare ar fi ea asupra oricărei pagini a unei terțe părți și în mod expres își declară lipsa de răspundere pentru orice astfel de informație provenind de la o astfel de terță parte și folosirea ei.

5. Ofertă sau solicitare 

Investitorii nu trebuie să se bazeze pe informații oferite în această pagină pentru decizii de investiții, astfel de informații neconstituind o ofertă sau solicitare pentru achiziția sau lichidarea, negocierea sau orice tranzacție de valori Alezzi Betoane.

6. Marca și drepturi de proprietate intelectuală

Alezzi Betoane și sigla Alezzi Betoane sunt mărci ale Alezzi Betoane IP Ltd, o companie a Grupului ​Alezzi Betoane. Prin prezenta​,​
nu se acorda licență pentru niciunul din drepturile de proprietate intelectuală care aparțin companiei Alezzi Betoane. Dacă nu este explicit menționat în alt fel, reproducerea, retransmisia sau altă utilizare este autorizată numai pentru uz personal, cu condiția ca sursa să fie confirmată și să fie respectate toate legile ​privind​ dreptu​rile de ​proprietate intelectuală​. Orice altă folosire, de exemplu, dar nelimitându-se, la cea comercială sau politică, este strict interzisă.

7. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru mai multe detalii despre politica de protecție a datelor, vă rugăm să accesați pagina dedicată aici.

Alezzi Betoane și sigla Alezzi Betoane sunt mărci ale Alezzi Betoane IP Ltd, o companie a Grupului Alezzi Betoane. Prin prezenta nu se acorda licenta pentru nici unul din drepturile de proprietate intelectuala care aparțin companiei Alezzi Betoane. Dacă nu este explicit menționat în alt fel, reproducerea, retransmisia sau altă utilizare este autorizată numai pentru uz personal, cu condiția ca sursa să fie confirmată și să fie respectate toate legile în legătură cu dreptul de autor. Orice altă folosire, de exemplu, dar nelimitându-se, la cea comercială sau politică, este strict interzisă.

Vă rugăm să nu uitați faptul că World Wide Web este un sistem accesibil publicului larg. Dacă puneți date personale la dispoziție online o faceți pe propriul risc.

Pe lângă faptul că Alezzi Betoane apreciază interesul dumneavoastră în acest website și respectă intimitatea și domeniul privat al fiecăruia, Alezzi Betoane recunoaște și importanța protejării confidențialității datelor personale care pot fi adunate vizitând website-urile Grupului Alezzi Betoane. În timp ce astfel de informații sunt procesate în conformitate cu prevederile legale în vigoare în țările în care sunt întreținute website-urile, se poate totuși întâmpla ca respectivele website-uri să cuprindă link-uri la website-uri ale unor terțe părți care nu sunt acoperite prin această declarație și pentru care Alezzi Betoane nu poate fi ținut în nici un fel responsabil.

Alezzi Betoane colectează date personale atunci când acestea sunt din proprie inițiativă prezentate de vizitatori. Aceste date sunt folosite în scopurile interne declarate în locația unde sunt prezentate, adică pentru comunicate de presă, rapoarte anuale, alte informații sau pentru cererile de ocupare a unor posturi, numai în cadrul Alezzi Betoane, ceea ce poate include comunicarea lor unor alte companii din Grupul Alezzi Betoane.

În momentul în care vă prezentați datele personale pe acest website, vă exprimați acordul expres ca acestea să fie folosite și eventual trimise mai departe. Puteți obține acces la datele personale și le puteți șterge, corecta sau revizui trimițându-ne un e-mail.

Alezzi Betoane poate folosi tehnologie „cookie” pentru a măsura activitatea site-ului și a colecta informații specifice în acest scop, adică tipul browser-ului și sistemul de operare, sistemul metric, localizarea geografică, pe o bază anonimă, consolidată, pentru a adapta informația la preferințele fiecăruia dintre dumneavoastră.

Copiii și tinerii sub 18 ani sunt sfătuiți să obțină permisiunea părintelui sau tutorelui înainte de a prezenta date personale de identificare pe website-urile Alezzi Betoane.

Pentru mai multe informații despre fișierele cookie, vă rugăm să faceți click aici.

Continuati rezervarea

Call Now Button