Despre noi

Producție betoane si transport pe aproximativ toata raza judetului Constanta.

Cele 2 stații sunt amplasate strategic cu acces facil la infrastructura rutieră, astfel furnizarea betonului către beneficiar se realizează rapid, Alezzi Betoane punând la dispoziție clienților săi, o flotă de 17 automalaxoare cu capacități de 10 și 12 metri cubi, precum și o flotă de autopompe, având brațe cu lungimi de 28m, 41m si 47m (o pompa de 28m, 2 pompe de 41m si 2 pompe de 47m).

Laboratoarele din stațiile Agigea și Lumina, sunt organizate în scopul efectuării verificărilor impuse de normative și standarde, pentru materiile prime ce intră în compoziția betonului.

Ce spun clienții noștri

 • Am folosit Alezzi Betoane pentru construcția fundației casei mele și am fost încântat de calitatea serviciilor lor. Echipa lor a fost foarte profesionistă și a livrat betonul la timp și în cantitatea dorită. Prețurile lor au fost competitive și am avut o experiență excelentă de colaborare. Recomand Alezzi Betoane tuturor celor care au nevoie de servicii de calitate în domeniul construcțiilor.

  Dumitrescu Dragoș
  Solid House - Dezvoltator imobiliar
 • Alezzi Betoane ne-a oferit produse de înaltă calitate pentru construcția drumului nostru. Am apreciat faptul că au fost foarte atenți la detalii și că ne-au oferit soluții și sugestii pentru a ne asigura că rezultatul final este durabil și sigur. Suntem mulțumiți de colaborarea cu Alezzi Betoane și îi recomandăm cu încredere.

  Cristi Tudor
 • Am folosit produsele Alezzi Betoane pentru renovarea casei mele și am fost extrem de mulțumit. Calitatea betonului livrat a fost excelentă și echipele de livrare au fost prompte și profesioniste. Recomand cu încredere Alezzi Betoane pentru orice proiect de construcție.

  Mihai Popovici
 • Am colaborat cu Alezzi Betoane pentru construcția unui depozit și am fost impresionat de serviciile lor. Echipa a fost mereu disponibilă pentru a răspunde la întrebările noastre și ne-a oferit sfaturi și soluții personalizate pentru nevoile noastre specifice. Recomand cu căldură Alezzi Betoane pentru calitatea și profesionalismul lor.

  Gabriel Mihalcea

Discută cu un specialist

Oferim o gamă largă de servicii de înaltă calitate pentru proprietăți
rezidențiale, comerciale și industriale.

  Continuati rezervarea

  Call Now Button